Newsflash

Despre autorul acestui site
Sunt Dr. Nitulescu Alexandru, medic specialist ortopedie-traumatologie. Pentru cine doreste informatii suplimentare despre statutul meu profesional, puteti accesa CV-ul meu aici.

Despre scopul acestui site

Am creeat acest site pentru informarea pacientilor cu patologie ortopedica deoarece:
ImageMulte dintre datele disponibile despre patologia ortopedica actuale in limba romana pe internet sunt dupa parerea mea incorecte, superficiale si incomplete.
ImageInternetul este o cale mai accesibila decat o carte sau o alta publicatie de specialitate tiparita
ImageDatorita evolutiei rapide a mijloacelor diagnostice si terapeutice, au aparut tratamente moderne pentru multe afectiuni ortopedice sau traumatice. Pacientul, ca si alti medici care nu au cunostinte complexe in acest domeniu (ex. Medicii de Familie),  au dreptul sa se informeze despre posibilitatile actuale terapeutice- si astfel sa aleaga varianta optima terapeutica.
ImageUneori medicul nu dispune de suficient timp pentru a explica unui pacient toate datele legate de o interventie chirurgicala, tratament, etc. Acest site poate sa usureze munca medicului ortoped.

In plus, as dori sa subliniez ca:


1. Toate informatiile medicale furnizate de acest site sunt avizate doar de personal medical specializat (cu diploma) in domeniul medical si de   profesionisti calificati.
2. Informatiile difuzate pe acest site sunt destinate sa incurajeze si nu sa inlocuiasca relatiile existente dintre medic si pacient.
3. Autorul sitului se straduie sa furnizeze informatii cat mai clare si o sectiune de intrebari si raspunsuri  este afisata pentru utilizatorii care doresc sa obtina informatii suplimentare, detalii, etc.
4. Orice aport promotional sau publicitar este prezentat utilizatorului in asa fel incat sa se poata clar distinge aportul informatiei aduse de autorul sitului. 

Reclama

 

site destinat informarii pacientilor cu patologie ortopedica si traumatica

Design by www.pagini-internet.com